Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Afspraak

Spreekuur in Gezondheidscentrum Lewenborg

Voor een afspraak kunt u bellen met:
088 - 425 36 00 of
06 - 29 54 79 76

De diëtisten van Diëtheek 

De diëtisten van Diëtheek in Gezondheidscentrum Lewenborg zijn Lisanne Pomper, Marnick Meesters en Sandra van Beusekom. Zij geven voedings-en dieetadvies en ondersteuning op maat. 

Dieetadvisering

Soms moet u om gezondheidsredenen uw voeding aanpassen. Zoals bij een te hoog cholesterolgehalte, diabetes, maagdarmproblemen of wanneer uw gewicht te hoog of juist te laag is. De diëtiste van Diëtheek is de deskundige bij uitstek om u hierbij te helpen. 

Verwijzing en vergoeding

Dieetadvisering wordt voor 3 uur vergoed vanuit de basisverzekering als voeding integraal onderdeel is van de behandeling. U heeft daarvoor een verwijsbrief van uw (huis-)arts nodig.
Wordt u behandeld in de ketenzorg van Gezondheidscentrum Lewenborg bijvoorbeeld voor diabetes, dan betaalt u geen eigen financiële bijdrage voor uw bezoek aan de diëtiste van Diëtheek. 

Adviezen

U kunt ook bij de diëtiste terecht voor andere voedingsadviezen, zoals sportvoeding, vegetarische voeding of advies bij een slecht etende peuter.

Wat is Diëtheek?

Diëtheek is een organisatie met vestigingen door het hele land, dicht bij de klant. De klant kiest voor Diëtheek vanwege de uitstekende bereikbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening. Diëtheek doet dit op een eigen wijze, modern, innovatief en klantgericht.