Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

~~~~Exposities in Gezondheidscentrum Lewenborg

Expositie van Marieke Bógemann en Dirk Jan Zetstra in Gezondheidscentrum Lewenborg

 

M.i.v. 16 augustus hangt er in het Gezondheidscentrum Lewenborg een nieuwe en verrassende expositie van Marieke Bögemann en Dirk Jan Zetstra. 

U kunt de schilderijen bekijken tot woensdag 1 november. Het gezondheidscentrum is op werkdagen tot 17.00 uur ‘s middags geopend.

 

De kunstenaars stellen zich voor.

 

Mijn naam is Dirk Jan Zetstra, geboren en getogen in Groningen. Na de opleiding tot grafisch vormgever heb ik de kunstacademie Minerva gevolgd. Sindsdien ben ik werkzaam als beeldend kunstenaar, je kunt me doorgaans vinden in mijn atelier aan de Aweg in Groningen. Ik maak met name schilderijen en ook wel grafische werken zoals etsen. Onderwerpen voor mijn werk zijn; interieurs, portret en landschap. Daarnaast vul ik mijn werkweek met het geven van schildercursus. Het geeft me veel voldoening om mijn kennis en passie in het schilderen te delen met anderen.

 

 

Mijn naam is Marieke Bögemann, ik ben 30 jaar, en ik werk als logopedist in het gezondheidscentrum in Lewenborg. Voordat ik logopedist werd, heb ik een jaar aan de kunstacademie in Zwolle gestudeerd. Al gauw bleek, dat het niet de goede studiekeuze voor mij was, al wilde ik wel graag creatief bezig blijven. 

Toen ik later naar Groningen verhuisde, heb ik begin 2015 een klassieke schilderdocent gevonden in de stad, Dirk-Jan Zetstra. Ik volg nog steeds lessen bij hem.

Ik probeer in mijn werk klassieke schildertechnieken toe te passen, hoewel mijn onderwerpen zeker niet altijd klassiek zijn. Ik wissel veel van thema, maar ik probeer vaak een soort sprookjesachtig beeld te schetsen. 

Het zal leuk zijn om mijn eigen schilderwerk op mijn werkplek terug te zien!