Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Contactinformatie

TSN is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op
0900 - 86 15

Vestiging Groningen Oost
Gezondheidscentrum Lewenborg
Kajuit 438 d
9733 CZ Groningen
T 050 - 751 92 80

TSN zorg


TSN zorg maakt zich sterk voor een leefbare wijk. Onze vaste teams kennen de buurt, spreken de taal en weten de weg. We begrijpen wat u nodig heeft en regelen zorg die bij u past. Dat doen we snel en goed; we zijn ervaren zorgverleners. We zetten slimme technologie in en organiseren ons werk efficiënt. Zo doen we meer met minder, zonder aan kwaliteit in te boeten.

Wij vinden namelijk dat zorg iets is van ons allemaal. Daarom hebben we goede afspraken met mantelzorgers, vrijwilligers en andere partijen die actief zijn in de wijk, de zogenaamde ketenpartners. Dit kunnen allerlei organisaties zijn, variërend van klusbedrijven tot hoveniers en van maaltijdverzorgers tot pedicures aan huis. Zo helpen we elkaar dichtbij huis en worden we echte buurtgenoten van elkaar.

Verpleging en verzorging

U raakt op leeftijd of herstelt van een operatie. Of u heeft een handicap. Dan kan het zijn dat veel alledaagse dingen moeilijker gaan. Juist die normale handelingen kunnen dan als een ongemak voelen. Opstaan, aankleden, douchen, het reguleren van het medicijngebruik en andere medische zaken. U ziet er tegenop en heeft er hulp bij nodig. Goed te weten dat wij er zijn.

 

Wijkverpleegkundigen in Lewenborg, Oosterhoogebrug, Ulgersmaborg, Beijum  en De Hunze:

 

Renate Groenewold en Marleen Tingen        Team Beijum 088-1103016

Eva Bakker en Suzanne Wieringa                Team Lewenborg 1 088-1103041

Esmee van der Paard en Liset Reinders       Team Lewenborg 2 088-1103042


Kijk op www.tsnzorg.nl