Wij maken op onze website gebruik van Google Analytics.
Hiervoor hebben wij uw toestemming nodig.

accepteer
weiger

Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Openingstijden Logopedisch Centrum Noord

Elke werkdag geopend.
Behandelingen op afspraak.

050 - 541 9100
info@logopedischcentrum.nl

logopedisch centrum noord

Communiceren is een basisbehoefte voor jong en oud. Met onze logopedie ondersteunen wij u of uw kind hierin graag. Het Logopedisch Centrum Noord is een allround en gecertificeerde logopediepraktijk, met persoonlijke aandacht voor u als cliënt. U kunt bij ons terecht voor problemen op het gebied van stem, spraak, taal, gehoor en slikken, zowel bij volwassenen als bij kinderen.
 
Wat behandelen wij?
 
In onze praktijk werken gespecialiseerde logopedisten. Naast de behandeling van gangbare logopedieproblemen bieden wij ook heel specifieke zorg. Dit doen wij indien nodig bij u thuis.
 
Wij hebben ruime ervaring op het gebied van o.a.:
- Spraak en taal
- Stotteren
- Afasie en dysartrie
- Articulatie
- Lezen en spelling (dyslexie)
- Hyperventilatie
- Slikrevalidatie
- Eet- en drinkproblemen
- Mondmotoriek (OMFT)
- Stem
- Preverbale logopedie

Verwijzing en vergoeding

 
Uw huisarts, specialist, orthodontist of tandarts kan u doorverwijzen naar de logopedist. Het is daarbij goed te weten dat alle verzekeraars deze logopedische hulp vergoeden. Wij hebben met alle verzekeraars een contract.
 
Ook zonder verwijzing kunt u of uw kind gebruikmaken van onze verschillende diensten. Deze 'directe toegankelijkheid' wordt echter niet in alle gevallen door de verzekeraar vergoed. Bij de aanmelding bespreken wij dit met u.

Behandeling

 
Na een intake/kennismakingsgesprek en een onderzoek bekijken wij of een logopedische behandeling zinvol is. Indien dat het geval is, stellen wij samen met u als cliënt of als ouder(s) van een kind, een helder behandelplan op. De behandelingen duren per keer ongeveer 25 minuten. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. 
 

Hoogste kwaliteitseisen

 
Als gecertificeerde logopediepraktijk werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. Onze logopedisten volgen ieder jaar nieuwe cursussen en werken altijd volgens de nieuwste methodes en technieken en met de meest geavanceerde materialen. Al onze logopedisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie, en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister.